Trouwen ten tijde van Corona!

 

Beste bruid en bruidegom ,

Jullie hebben “grootse” plannen en kijken misschien al lange tijd uit naar jullie mooiste dag . Alles wil je perfect georganiseerd hebben en ruimschoots van te voren regelen.

En dan blijkt nu dat we opeens terecht gekomen zijn in een tijd waarin vooruit plannen en reikhalzend uitkijken naar een bepaalde datum erg onzeker wordt.

Veel vragen zullen door jullie hoofden spelen en daar zitten zeker ook specifieke vragen bij omtrent de kleding.

en zo zijn er wellicht nog heel veel meer vragen.

Om de meest prangende vraag te beantwoorden: JA er kunnen zeker nog fysieke afspraken gemaakt worden. Wij hebben in onze winkel inmiddels de richtlijnen die nodig zijn om dit te kunnen realiseren aangepast en wij staan direct in contact met onze branche vereniging Inretail waarmee wij regelmatig overleg hebben zodat wij altijd direct op de hoogte zijn van de meest recente afspraken en ontwikkelingen.

Omdat geen enkele bruid en/of vraag standaard is willen wij je graag uitnodigen voor een online kennismakings gesprek. Via een veilige telefoon/video verbinding laten we je kennis maken met onze winkel en bespreken we met je wat de mogelijkheden zijn zodat we op een verantwoorde manier een fysieke afspraak in kunnen plannen.

Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw en onze gezondheid op nummer 1 staat , maar zonder dat het ten koste gaat van de voorpret, onze kwaliteit en service.

Ook ten tijden van corona heten we je van harte WELKOM bij ons in Wouw.

 

Mogen wij samen met jou de toekomst in ?

bel of mail ons via 0165-327644 of info@wouwbruidsmode.nl en we nemen spoedig contact met je op.

 

Voor nu blijf gezond en let goed op je naasten!

Liefs team Wouw Bruidsmode