Advies

De perfecte jurk, samen gekozen!

 
Advies keuze jurk

Elk bezoek aan Wouw Bruidsmode is een adviesgelegenheid. Wij kunnen je breed adviseren over alles rondom je bruiloft . We zullen je enkele vragen stellen om een indruk te krijgen van jouw wensen voor de dag. Dat helpt ons in het advies en bij jouw keuze voor je jurk.

Eerste afspraak

Het eerste bezoek is een speciale aangelegenheid. Voor het eerst pas je een bruidsjurk! De keuze voor een bruidsjurk maak je met mensen waar je je zelf goed bij voelt. Ons advies is alleen om het met niet “te veel” personen te doen , 3 mensen meenemen heeft de voorkeur. Wij nemen graag de tijd voor je het is namelijk niet zomaar een afspraak.

Kom je van iets verder of wil je je afspraak combineren met iets leuks bij ons in de omgeving vraag het ons gerust wij kunnen je ook prima advies geven over wat West Brabant te bieden heeft.

Tip: bij het passen is het gewenst dat de juiste lingerie en schoenen aanwezig zijn. Uiteraard kunnen wij je daarin adviseren en is er een pascollectie aanwezig.

1ste pasafspraak

Ongeveer 6 tot 8 weken voor je bruiloft maken we een pasafspraak. Tijdens deze afspraak gaan we over tot het definitief uitzoeken van je schoenen/lingerie en accessoires (mocht dat nog niet gebeurt zijn!) Onze adviseuses hebben allemaal een gespecialiseerde opleiding achter de rug om je jurk af te spelden , maar indien noodzakelijk zal er ook een gediplomeerd coupeuse aanwezig zijn om mee te kijken!

Zoals we al eerder gemeld hebben vinden we het erg belangrijk dat ieder moment dat je bij ons in de winkel aanwezig bent een speciale belevenis is. Wij staan er dus ook voor open dat je moeder,zus of vriendin alvast oefent voor de grote dag. Indien gewenst mogen zij je helpen met aankleden. De adviseuse zal aanwezig zijn om assistentie te verlenen.

Tip: Zorg dat je voorafgaand aan je pasafspraak een proefkapsel en make-up heb laten doen zodat je bij het passen al een compleet beeld krijgt

2de pasafspraak

Deze afspraak zal plaatsvinden in de laatste weken voordat je trouwt, je schoenen/lingerie en accessoires zijn dan ook allemaal binnen zodat je ook kunt beginnen met het inlopen van je schoenen. (indien gewenst kunnen deze ook eerder meegenomen worden)

Tip: Neem personen mee je nog niet gezien hebben in je bruidsjurk , maar die zo speciaal voor je zijn dat ze je al iets eerder dan alle andere gasten mogen zien. Je geeft ze dan toch het speciale gevoel dat zij als een van de weinige personen jouw “geheim” mogen delen.

Laatste pas/ophaal

Eindelijk is het zover, na alle voorbereidingen staat de grote dag voor de deur. Dit is ook het moment waarop je de bruidsjurk komt halen. Heb je thuis de ruimte dan is ons advies om de bruidsjurk een paar dagen voor de bruiloft te komen halen. De laatste dagen zul je nog van alles te regelen hebben en het is fijn om de bruidsjurk op een rustig moment te komen halen. Bij het ophalen is je jurk helemaal klaar en gestreken en nemen we samen nog even door of alles aanwezig is. Je krijgt van ons een hoes om je bruidsjurk in te bewaren. Voor enkele bruidsjurken is het echter beter om ze te vervoeren in een dekbedovertrek, zodat ze niet teveel kreuken.

Op dit moment zul je weer ervaren dat het erg fijn is dat wij een eigen privé parking hebben zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles keurig netjes in de auto geladen wordt.

Bij thuiskomst haal je de jurk uit de hoes of laken zodat alles lekker vrij hangt. Heb je een hoepel onder de jurk hang deze dan ook even uit. Leg alle spulletjes al klaar dan heb je alles onder controle. Zorg er natuurlijk wel voor dat de bruidegom en/of je vader nog geen glimp op kan vangen.

De grote dag

en nu gaan GENIETEN!!!

Wij hebben je voorafgaand alle advies gegeven maar mocht er onverhoopt iets zijn dan staan wij zeker voor je klaar!

 
 
Merken