Geweldige jurk,
een geweldige dag
banner

Omgeving Wouw

Het zoeken naar jouw jurk moet een beleving zijn. Wij doen er alles aan om dat binnen de winkel waar te maken. Zowel bij het eerste bezoek, als bij het passen en ophalen.

Vaak ben je niet alleen, maar samen met familie of vrienden. Misschien is het dan leuk om een bezoek aan ons te combineren met de mogelijkheden in onze omgeving. Wouw zelf is een prachtig dorp, mooi om te wandelen en ook een aantal eet/terras-gelegenheden. Hieronder zie je nog een aantal suggesties, vraag ons gerust om een advies.

Bergen op Zoom   Markt Wouw    Roosendaal 

Shop till you drop

Wil je na het passen van je jurk lekker gaan shoppen met je gasten dan heb je diverse mogelijkheden. Roosendaal en Bergen op Zoom zijn leuke winkelsteden en mocht je liever naar een Outletcenter gaan dan is Rosada binnen 5 minuten te bereiken.

Stadswandelingen

Op 10 minuten afstand vind je Bergen op Zoom, een bourgondisch Brabantse stad waar je een mooie stadswandeling kunt maken. Iets verder weg zijn Breda en Antwerpen natuurlijk aan te raden. Het dorp Wouw zelf is ook een aanrader en hou je van natuur, dan zijn er meerdere bossen in de omgeving. Ook het landgoed Wouwse Plantage is vlakbij.

Sport

Ben je sportief aangelegd dan zijn er diverse mogelijkheden in de omgeving, van golf tot skydive. Vraag ons naar tips.

Smikkelen en smullen

Wil je samen met je gezelschap lekker gaan eten na het doorpassen van je jurk dan hebben we een aantal suggesties, wil je ontspannen naar een leuk eetcafe, liever buiten in de tuin of naar een sterrenrestaurant. Binnen maximaal 10 minuten rijden (of lopen!) kunnen we je doorverwijzen.