Trouwbeurs West-Brabant

Op dinsdagavond 3 oktober vind in navolging van vorig jaar wederom de Trouwbeurs West-Brabant met Wouw-effect plaats. Van 18.30 tot 22.30 uur zijn bezoekers van harte welkom in Schouwburg de Kring. Naast een doorlopende bruidsshow is er een breed scala aan West-Brabantse trouwleveranciers. De beurs biedt inspiratie voor een unieke trouwdag. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Schouwburg De Kring.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een liefdesdiner te reserveren, boek dan in het bestellingsproces het diner erbij (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Aanvang 17.00 uur in Over de Tong.

Het belooft een inspirerende avond te worden voor zowel bruid als bruidegom, maar ook familie en vrienden zijn van harte welkom. De trouwbeurs heeft een verfrissende opzet. Bruidsjurken worden doorlopend geshowd in plaats van losse showmomenten. Bezoekers hebben hierdoor voldoende tijd en ruimte om kennis te maken met de vele aanwezige trouwleveranciers om zo al een stukje trouwdag te beleven. 

De standhouders die tot nu toe bekend zijn: Van der Horst Hairstylers, A&M Audio, Henri's Ladies & Gents, Puress Bruidsmodereiniging, De Wilde Wingerd, Luizter, Wouw Bruidsmode, Koolen Photography, Roofvogels en Uilen, Loes Rommens Fotografie, Ballonversiering Roosendaal, Bakkerij Heijnen, Ellen Juweliers, Beautycenter Puur, Bovendonk (Hoeven), The Travel Company reisburo van Boesschoten, Juwelier Goudsmid Ooms, Nefkens Trouw Autoverhuur, PMD-Events, E-ProMotion Films, Partyboot Prinsenlander, MooiDesign en VanVerTrouwen.