Geweldige jurk,
een geweldige dag
banner

Advies keuze jurk

 

Elk bezoek aan Wouw Bruidsmode is een adviesgelegenheid. Wij kunnen je breed adviseren over alles rondom je bruiloft. We zullen je enkele vragen stellen om een indruk te krijgen van jouw wensen voor de dag. Dat helpt ons in het advies en bij jouw keuze voor je jurk.

Eerste afspraak

Het eerste bezoek is een speciale aangelegenheid. Voor het eerst pas je een bruidsjurk!. De keuze voor een bruidsjurk maak je met mensen, waar je jezelf goed bij voelt. Je maakt zelf de keuze met wie. Neem de tijd voor het bezoek, wij hebben alle tijd voor jou. Combineer het bezoek gerust met de vele mogelijkheden, die West-Brabant biedt. We kunnen je daar ook bij adviseren.

Tip! bij het passen is het gewenst dat de juiste lingerie en schoenen aanwezig zijn. Uiteraard kunnen wij je daarin adviseren en is er een collectie aanwezig.

Pasafspraak

Ongeveer 6 tot 8 weken voor je bruiloft maken we een pasafspraak. Tijdens deze afspraak zijn alle accessoires aanwezig en zal ook alles doorgepast worden. Samen met de adviseuse zal indien noodzakelijk een coupeuse aanwezig zijn die samen jouw jurk afspelden.

Zoals we al eerder gemeld hebben vinden we het erg belangrijk dat ieder moment dat je bij ons in de winkel aanwezig bent een speciale belevenis is. Wij staan er dus ook voor open dat je moeder, zus of vriendin alvast oefent voor de grote dag. Indien gewenst mogen zij je helpen met aankleden. De adviseuse zal aanwezig zijn om assistentie te verlenen.

Meestal is één pasafspraak voldoende, maar het kan voorkomen dat er nog een tweede afspraak gepland moet worden. Dit zal bij de pasafspraak beoordeeld worden.

Tip! neem personen die niet bij de eerste afspraak waren mee naar een pasafspraak! Je geeft ze dan toch de speciale gelegenheid om als een van de weinige personen jouw "geheim" te mogen delen.

Ophalen jurk

Eindelijk is het zover, na alle voorbereidingen staat de grote dag voor de deur. Dit is ook het moment waarop je de bruidsjurk gaat halen. Heb je thuis de ruimte dan is ons advies om de bruidsjurk een paar dagen voor de bruiloft te komen halen. De laatste dagen zul je nog van alles te regelen hebben en het is fijn om de bruidsjurk op een rustig moment te komen halen. Bij het ophalen is je jurk helemaal klaar en gestreken en nemen we samen nog even door of alles aanwezig is. Je krijgt van ons een hoes om je bruidsjurk in te bewaren. Voor enkele bruidsjurken is het echter beter om ze te vervoeren in een laken, zodat ze niet teveel kreuken.

Op dit moment zul je weer ervaren dat het erg fijn is dat wij een eigen prive parkeerterrein hebben. Wij zorgen ervoor dat alles in de auto geladen wordt.

Bij thuiskomst haal je de jurk uit de hoes of laken, zodat alles lekker vrij hangt. Heb je een hoepel onder de jurk hang dan ook deze uit. Leg alle spulletjes al klaar dan heb je alles onder controle. Zorg er natuurlijk wel voor dat de bruidegom nog geen glimp op kan vangen.

Tip! Vraag naar onze ehbo koffer voor de bruid!